Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hogyan lehet benneteke...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan lehet benneteket lenyűgözni?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint, sok lány már unja, ha egy ismeretlen pasi megszólítja, vagy felveszi vele a kapcsolatot az interneten. Nem úgy szeretnék ismerkedni, hogy a kiválasztott lányra ráírok annyit, hogy szia. Szerintem ebbe semmi érdekes nincs, és napi több ilyen próbálkozással is szembesülnek a csajok. Szerintem ez számukra illúzióromboló, unalmas, elcsépelt. (a lányok nyugodtan kioktathatnak, ha ez másképp van) Valami újjal szeretnék próbálkozni, ami után rögtön érdekesebb leszek neki és nem csak egy átlagos srác leszek számára, hanem valahogy kitűnök a tömegből. Ha szeretnétek tippeket is írhattok, de ez a kérdés főként lányoknak szól, mert kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményük erről és hogy nekik tetszene e ha valaki valami új oldalról próbálná megismerni őket.

Köszi!

#lány #kitűnni a tömegből
2016. máj. 23. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
$$$
2016. máj. 23. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát amivel automatikusan szimpatikus lesz egy srác, az az hogy szereti a skyrimet és Ronnie JAmes Dio-t és hajlandó velem áradozni órákon keresztül:D Más azonos érdeklődésre utaló dolog is automatikus szimpátiával jár együtt, de ez a kettő a legerőteljesebb:D Szóval ha valami popkultos utalással kezdenél az szimpi lenn:D De ez én vagyok ugye, nem sokat segítettem vele:D Max annyit hogy ha tudod mit kedvel a csaj (és te is ismered) azt hozd fel valahogy:D
2016. máj. 23. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:
A sima "Szia!" tényleg elcsépelt. A "Szia!" után kezdj el beszélni a profilképéről, pl. haja, ruhája, háttér, stb, és kösd össze valamilyen más témával. Ez elég tág fogalom, de én csak az 'elvre' szerettem volna utalnj. Szóval, a lényeg, hogy mindig találj valami témát, és kérdezgesd, legyél bőbeszédű.:D 15/L
2016. máj. 24. 10:48
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Magabiztossággal, az valahogy olyan... jó. Azt érzed, hogy tudja, mit akar, tisztában van saját magával. És persze legyen ápolt. A külső pedig ízlés kérdése.

Számomra ez igazán megnyerő. Bár kapcsolat céljából taszít az internetes ismerkedés.

2016. máj. 25. 15:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem nincs bajom azzal, ha valaki rámír, hogy szia, ellenkezőleg. Nem mászik rám, nem akar minden áron beszélgetni, nekem pont ez szimpatikus. De azzal nincs semmi gond, ha kitalálsz valami kreatívat, amilyet biztos, higy nem olvasott még :)

Azt semmiképp se írd le, higy "szijjja mizuu?" mert ez nagyon irritáló tud lenni. Talán a "szia, szeretnék veled megismerkedni mert nagyon tetszel" a legegyenesebb, de ez meg elsőre ijesztő lehet. Tudd meg, mi érdekli, kezdjetek el arról beszélgetni. Kérd ki a véleményét, aztán ha már leveleztek egy ideje, témázhatsz magatokról. :)

2016. máj. 25. 17:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Engem a váratlan dolgokkal lehet levenni a lábamról :) pl vmi tök váratlan kérdés, v téma...nem a megszokott mizu, mit csinálsz.. De egyebkent jobbnak tartom, ha vkinek "van mersze" élőben is beszélgetést kezdeményezni, nem csak a neten. Illetve a #4essel egyetértve: Naaaagyon fontos a magabiztos kisugárzás :) viszont ezzel sem szabad túlzásba esni, mert az már taszító tud lenni.
2016. jún. 13. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:
En annak orulnek ha kedvesen beszelgetne velem, neha megerintene, kiallna ertem, bevallana hogy szeret...
2016. jún. 24. 17:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem "gáz", ha utcán leszólít ( és nem csak olyan szöveggel, h jó a segged :D ), mert ez azt sugallja, h magabiztos, és a mai "hellosziaszevasz" fb-on ráírok nekem nem jön be....ezért értékelem az olyan srácokat, akik kicsit kreatívabbak és már rögtön élesben próbálkoznak:)

[De ez csak az én véleményem, tudom , h van olyan, aki neten könnyebben tud kezdeményezni/picit félénkebb]

2016. júl. 13. 18:59
 9/9 Dénesch válasza:
Úgy gondolom a szia után mindenképpen tisztázni kell mit szeretnél, miért írsz neki. Nem a frappáns szöveg miatt fog igent mondani a lány a randira (de persze nem árt :p ). Első körben biztos, hogy megnézi a profilképeidet és az adatlapodat. Ha tetszel neki, akkor sok mindent nem kell tenned. Add önmagad! Ha tetszik neki a stílusod is, akkor biztos a randi.
2016. júl. 14. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!