Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért nem kellek a jó pasiknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem kellek a jó pasiknak mert nem vagy könnyen kapható?

Figyelt kérdés
Eléggé unom már, hogy helyettem mindig az "útszéli lányokat" válszatják. Nem kellek senkinek, mert nem akarok 1 hét után........ Mindig az ilyen fajta lányokat választják helyettem.😔

2018. ápr. 21. 20:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érted a kifejezés fogalmát. Nézz utána és olyat ne állíts, amibe nem vagy biztos. Amúgy meg, így hogy ennyire mondogatod ezeket, az jön le, hogy nincs önbizalmad, ami a fiúk 90%-nak nem jön be. Szóval, neked kell változni és nem elvárni, hogy az öledbe ugorjanak. Tetszik egy fiú? Szerezd meg, mert megfogják előtted azok, akiknek van öbizalmuk és bátorságuk.
2018. ápr. 22. 11:01
 12/12 A kérdező kommentje:
Batorsagom van, onbizalmam viszont nem mindig.😕
2018. ápr. 22. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!