Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan lányok akik a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akik a telt fiúkat szeretik?

Figyelt kérdés
Eléggé el vagyok keseredve. Edzek is majdnem minden nap meg minden de mégsem fogyok és ezért vagyok kiváncsi arra hogy van e olyan aki szereti a telt fiúkat. 17f

2018. ápr. 10. 17:13
 1/8 anonim válasza:
Mit értesz telt alatt?
2018. ápr. 10. 17:25
 2/8 A kérdező kommentje:
110 kiló, de az már az erőemelés miatt.
2018. ápr. 10. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Fiúnál nem szokták teltnek mondani, inkább mackósnak, bár ahhoz sok kell. Ha már írod az edzést, rendes izomtömeg esetén én egy bizonyos szintig csak fedettnek nevezem az alakot, ami jó. De a pocakok és hájhurkák már keveseknek jönnek be. Persze van olyan is.

De ha odateszed magad, tudsz fogyni. A mozgástól még nyilván nem fogysz, kalóriadeficit kell.

2018. ápr. 10. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Figyelj tesó . Fogyni nem edzéssel fogsz. Hanem kevesebbet eszel káros ételeteket se eszel, sokat futsz mindennap . Garantált fogyás lesz belőle. 19F
2018. ápr. 10. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen komolyan csak az ilyen fiuk jonnek be:DD 18/l (pedig en vekony vagyok)
2018. ápr. 10. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:

eléggé hihetetlen hogy van lány nő akinek ez bejön

rajtam is van fölösleg ha gondolod írj rám haverkodjunk 22f

2018. ápr. 11. 08:19
 7/8 anonim válasza:
Ne itt próbálkozz lol
2018. ápr. 13. 09:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztosan van olyan akinek ez jön be. Nekem szinte tök mindegy. Jó, ne legyen olyan kövér, hogy a járás nehezére esik, vagy olyan sovány, hogy már zörögnek a csontjai, de ezen kívül főleg a jellem számít
2018. máj. 5. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!