Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, akik a telt duci lányoka...

Fiúk, akik a telt duci lányokat szeretik?

Figyelt kérdés
A párom szeretné ha felszednék pár kilót nem vagyok sovány pont jó az alkatom formás vagyok van mellem fenekem...165 cm vagyok és ehhez 56 kg... miért szeretitek,mivel jobb mint egy vékony vagy átlagos testalkatú lánnyal szexelni?
2015. márc. 15. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt magától mondta?

Vagy te mondtad, hogy: "Jaj de kövér vagyok."

Erre ő: "Dehogyis, inkább híznod kéne."

Én sem értem. Egyik oldalt mondják, hogy milyen jó ha van mit fogni a nőn, másik oldalt pedig azt, hogy milyen nehéz dolga van a teltebb lányoknak.

Szerintem ne változz meg emiatt. Azért a barátod mert akkor amikor találkoztatok az tetszett neki amit látott.

2015. márc. 15. 17:56
 2/5 Bekken'Bauer ***** válasza:

Szerintem is ahogy megismertük a másikat úgy szeretjük.. szóval szerintem a barátod nemtudom mit akar..

Egyébként tök jó az a testsúly a magasságodhoz. kényszerből ne változz.

2015. márc. 15. 18:03
 3/5 Scav ***** válasza:
Nekem meg az a bajom, hogy 8-10 kilót felszedett a párom ismerkedésünk óta és nehéz arra terelgetnem, hogy tornázzon és figyeljen a kajára, mert nem erre "szerződtem"... Szóval én sem értem, a Te barátod miért akarja, hogy hízz, mikor így ismert meg. Miért nem eleve ducibbat keresett akkor?
2015. márc. 15. 18:33
 4/5 A kérdező kommentje:
mikor megismertük egymást 10kgval több voltam az már 3 éve volt...akkor sem voltam egy bálna csak teltebb de ahogy össze jöttünk hamar le is adtam a plussz kilóimat tehát már kb az első 3 hónapban 55-56 kg voltam azóta is tartom ezt a súlyt...és nem szeretnék vissza hízni nagyon is örülök neki hogy megszabadultam tőle...
2015. márc. 15. 19:58
 5/5 anonim ***** válasza:

vagy pl a régi alakod tetszett neki a legjobban, és ezt csak most, ennyi idő után mondta el neked.

a barátnőm 170cm, és 65-68kg körül van. igy tetszett meg, és ha változtatni akarna az alakján, azonnal lebeszélném róla.

2015. márc. 16. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!