Pesti duci lányok ismerkedni?
na a kommenthuszár megérkezett :D
amúgy meg
duci és dagadt között van különbség
nem ítélem el a dagadt lányokat
de nekem konkrétan a ducibbak, teltebbek vonzanak
szólj ha bajod van ezzel!
Kommenthuszár? Nem, nem vagyok az. Szerintem a "duci" a "dagadt" szinonimája. Hiszen mindkettő kövér, bár van kevésbé kövér és nagyon.
Az "akin van mit fogni" nem dagadt, csak telt, viszont akinek már "hasa van" az dagadt, és ráférne egy alapos fogyókúra nem csak az etikai megjelenés, de az egészsége miatt is.
Van csak nem Pesten...:c
#1 igen koszi :'D 66.kg nem dagadt szerintem es foleg hogy a mellem nagy es combom husisabb hasam alig van..es sportolok. :P de igen dagadt vagyok...:"D ennyi esszel szabad labon..-.-
@16:15
Az a 66(6) kg lehet dagadt is, attól függ hány cm vagy. Ezt nem osztottad meg velünk.
Jézus, itt az első kommentelő el van tévedve :D Annyiban hogy aki kövér az pl alma alkat ( többségben) és közre játszat a magasság, aki duci az meg husosabb, nem feltétlenül lapos hassal vagy nélküle. Én duci vagyok de nem kövér. Kettő közt kinézetileg sok különbség van. ( a kettő nem egy és ugyan az )
Egyébként nem kell bántani a kövéreket mert betegségből eredően is lehet valaki kövér.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!