Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányokat kedvelők: mekkora kövérségig jönnek be a lányok?
Figyelt kérdés
Akiknek a "duci" vagy a "kövér" lányok jönnek be, az mit ért ezalatt? 166 centihez hány kiló az, ami a legducibb és még tetszene? Vagy linkelnétek képet, hogy mi az ami tetszik?
16/L
2018. ápr. 9. 13:18
11/19 anonim válasza:
Nem a súly a lényeg, hanem a szépség. Én az extrém kövér lányokat is szeretem,kb. 150 kilóig simán lehet egy csaj ezzel a magassággal szép :). Küldesz képet, ha szépen megkérlek?
12/19 anonim válasza:
Kedvelem a telt formákat, nem tudom meghatározni kilóra, valahogy azt csak látni lehet. Amúgy meg attól függetlenül, hogy úgymond mi a "zsánerem", teljesen eltérő kinézetű lány is megfoghat a kisugárzásával, belsejével.
13/19 anonim válasza:
Kb 100 kiló a felső határ, de lehet több is tetszik
14/19 anonim válasza:
Fiú létemre 60 kiló vagyok, de szeretem ha egy lány telt. A molettekre bukok, nem a ducikra vagy a vékonykákra, de egyik sem kizáró ok nálam. Az hogy kilóra mennyi a max... hát nem tom. Azért nálam ne legyen kétszer olyan nehéz, mert az elég kínos lenne több szempontból is. :D
15/19 anonim válasza:
Küldesz képet, ha szépen megkérlek ? :D
16/19 anonim válasza:
90 körül esetleg 100 de több már nem jönne be én is mackós alkat vagyok de több az már túlzás ne a nő cipeljen engem át a küszöbön
ja 166cm és 18-tól akár 25-30 ésve korig értem
22f
18/19 anonim válasza:
Én szeretem, ha van mit fogni, de azt már nem annyira, ha a lány nehezebb nálam. Esetleg pár kilóval, de igazából hülyén érezném magam mellette.
Ez esetben például van annyi előnye, hogy 16 centivel alacsonyabb nálam, az a "mennyiség" mehet teltségre, de sokkal több lehetőleg ne. 80 kilós fiú vagyok.
19/19 banánherefőzelék válasza:
140ig jók vagytok. Annyit még simán elbírok. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!