Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen bele vagyok fáradva, hogy egy srác sem közeledik felém. Mit tegyek?
Teljesem belefáradtam, hogy egy srác sem közeledik felém...
Lassan kezdem azt érezni,hogy ocsmány vagyok.
Müvelt vagyok 3 hangszerem tudok, magas is vagyok, nem vagyok elől deszka hátul léc,és nem értem,hogy miert nem közelednek hozzám a fiúk.
Ha valaki szóba jöhetne vagy leráz vagy szimplán a szemembe mondja, hogy szevasz tavasz és ennyi. Már nagyon unom ezt és hiába próbálok tenni érte...Valaki tud valamit tanácsolni?
16l
Ha ezzel jössz a fiúkáknak,hogy én már több mindent elértem mint a szüleim meg ilyenek,akkor ne is várj mást.
Nekem ez a mondtad elég volt,hogy leszűrjem nagyjából a dolgokat.
Inkább felkéne nézz a szüleidre,mintsem azt írnod,hogy már többet értél el mint ők.
Majd akkor fogsz többet elérni,ha majd lesz egy jólfizető állásod és több mindent megengedhetsz magadnak/jobb ember vagy.
Addig felejtsd el ezt. 17/F
7-es vagyok, meg sem fordult a fejemben, hogy senkiházinak nevezzelek, úgy látom gondjaid vannak az emberekkel, esetleg félsz, hogy megsértjük az egod?
A tisztelettudás és segítőkészség nem tartozik a műveltség témakörébe, hanem az alapvető erkölcsi normákhoz.
A lányok nagy része nem önző és kapzsi, tudnak szeretni, így még mindig nem mutattál semmi olyat, ami miatt jobban megérné valakinek veled lenni, mint mással, ellenben azt megtudtuk, hogy egoista vagy. Ezek nem jó arányok. :p
xDDDDD
Mit tettél tee az asztalra 16 évesen, már ne haragudj?!
Levitted a szemetet? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!