Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem senki ismerkedni?
Lehet ezt a kérdést kicsit hülyén tettem fel, de máshogy nem tudom hogy fogalmazzam meg...Sokszor látom hogy a buszon, utcán eléggé megnéznek a fiúk, facebookon is gyakran rám írnak (bár legtöbbször csak külföldiek, de volt már hogy magyarok is írtak), viszont senki nem szólít meg a nem virtuális valóságban...
Miért van ez? Régebben azt hittem csúnya vagyok, de ha az lennék miért írnának ennyien, meg többször előbb vagy utóbb írják is hogy helyes, szép lány vagyok.
15/L
Ez igaz 15 évesen még ráérsz a pasizással...
18-évesen meg csak úgy bukni fognak rád...
Én 31 éves vagyok és még életemben nem volt csajom... Látod csak türelmesen várok... De azt hiszem kurvázni fogok... Az nekem a jó társaság... Ha tudnád mennyire vágyok egy rendes nőre...
Talán kínába kellett volna elhelyezkednem, minden téren.... Ott szépek is meg megbecsülik az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!