Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklődnek irántam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklődnek irántam a fiúk?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, azt mondanám, hogy átlagon felüli. Tudjátok, vannak a sztereotípiák a mai tinédzserekről, és én kivétel vagyok, legalábbis úgy érzem. Soha nem próbáltam a cigit, a drogot, alkoholt sem fogyasztok - nem is tervezem. Nem mászkálok sokat, bulikba sem járok. Nem öltözöm kihívóan, általában próbálom eltakarni idomaimat, de azért csinos is próbálok maradni. Kitünő tanuló vagyok, tovább szeretnék tanulni, sokat olvasok, eléggé tájokozott, informált vagyok. Jól el lehet velem beszélgetni, hiszen mindenről van véleményem. Soha nem ártok másoknak, mindenkivel nagyon kedves és nyitott vagyok. Csúnyának sem mondanám magam, igaz, vékony sem vagyok, de mindenképpen igényes. Talán rossz tulajdonságom, hogy naív vagyok és sok mindent elviselek emberektől.

Ezek ellenére, hogy tényleg normális vagyok, konkrétan senki nem érdeklődik irántam. Ez sokszor elszomorít, hiszen a környezetemben csak azt látom, hogy mindenki pasizik, hogy a barátnőim ezzel meg azzal találkoznak, randira mennek... én pedig csak nézem őket, ilyenkor nagyon magányosnak érzem magam.

Mit tehetnék, hogy ne legyek ennyire láthatatlan?:( Vagy velem van a baj?

2018. márc. 11. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Pont amiket és ahogyan leirtad azért nincs barátod/érdeklödés irántad :)))
2018. márc. 12. 16:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lesz majd valakit, mivel én nekem is az ilyen csendesebb,visszafogott lányok jönnek be. Csak kezdj mondjuk te is egy kicsit ismerkedni fiúkkal vagy ilyesmi és majd egyszer biztosan lesz valaki akinek tetszeni fogsz. 18F
2018. márc. 12. 17:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

És te miért nem érdeklődsz a fiúk után? Jah, hogy az már luxus, meg milyen már ha a lány udvarol. Hát igen, ha itt picsogsz nem leszel több (se kevesebb), de ha már neked nem udvarolnak, meg észre se vesznek akkor legalább vedd már te a fáradságot a saját érdekedbe hogy elkezdesz egy fiú iránt érdeklődni.

19/F

2018. márc. 12. 19:25
 14/16 anonim ***** válasza:
59%

Azért nem kéne ilyen durván fogalmazni.

Az, ha az embernek tetszik valaki, és odamegy hozzá, akárcsak beszélgetni, kiszolgáltatott helyzetbe hozza magát.

Ki van szolgáltatva a lány/fiú attitűdjének, aktuális kedvének...

Érthető, ha ez valakinek nem megy.

Nyilván nincs benne bizalom, sem önbizalom.

Nem feltétlen az ő hibája.

2018. márc. 12. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:
46%

Nagyon rendes lánynak tűnszn. Szerintem semmi baj nincs veled, csak kimozdulhatnál néha valahova barátaiddal szórakozni(Nem csak ismerkedés céljából. Rádférne a kikapcsolódás is a sok tanulás mellett :D) Ha esetleg lenne kedved beszélgetni nyugodtan írj :)

19/F

2018. márc. 12. 23:03
 16/16 anonim ***** válasza:
63%

Ezért:

Nem mászkálok sokat, bulikba sem járok.

Nem öltözöm kihívóan, általában próbálom eltakarni idomaimat, de azért csinos is próbálok maradni.

Kitünő tanuló vagyok, tovább szeretnék tanulni, sokat olvasok, eléggé tájokozott, informált vagyok. Jól el lehet velem beszélgetni, hiszen mindenről van véleményem.

Mászkálj sokat, menj el buliba, öltözz kihívóbban.

Tanulj, legyél kitűnő,de nem kell komplexusokat verni a fiúkákba

Ne legyen mindenről véleményed 17 évesen, mert fárasztó

Vagy legalább csak öltözz kihívóan, már az is csodákat tesz

tizenéves csávókról beszélünk, nem egy agysebészet

2018. márc. 28. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!