Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek még csajozógép, ha 17 évesen nem volt még barátnőm?
Szerintetek van rá esély?
17/f
Bevallom oldalt felvan szedve a hajam, fent pedig oldalra van fesulve.
Divatos, pulcsikat hordok,igen skinny farmerokat es nem log a seggemen.
Cipobol altalaban nikot hordok, tobb van.
Szoval igen olyan vagyok mint egy mai tini , de szerint jol oltozkodok. Tudok elegansan is,vannk divatos ingjeim is stb stb..
Hát... Én elismerem,hogy ez egy másik divat,mint ami volt amikor én voltam ennyi idős,de ettől is sírni tudnék... Mármint a gyatyáktól.. Borzasztóak.. Lányosak,túl szűkek,idétlenek.. Még ha egy vékony fiú húzza fel,akkor csak "majdnem" csőnadrág-érzésem van tőle,de pl a múltkor láttam egy kifejezetten tagbaszakadt srácot ilyen gatyában (na jó,kicsit hájas volt),és rettenet volt... Szerintetek ez bejön a mai csajoknak?!
Én nem is értem,mi ebben a jó..
Nem szorítja el a golyótokat?
Magamon se szeretem az olyan gatyát,amit cipőkanállal kell felnyuszmákolni az ember hátsójára.:D
A haj az nem gáz,csak az nem tetszik mikor hülyefocistafrizurája van valakinek (így egybe :D ),nekem pl volt már kopasz is a fejem (nullással lenyírva),hordtam két-három centis hajat is,és volt fenékig érő is a hajam,meg középhosszú- lényegében mindenféle. :):D
A fölsők szerintem annyira nem gázak most sem,csak a lányos színeket nem bírom a fiúkon...nekem az olyan feminin-összhatást kellt,ha valaki ilyen muffin-rózsaszínben nyomul..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!