Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 15 évesen volt már barátotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évesen volt már barátotok?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok(lány) és még nem volt barátom.Mennyire baj ez?Szeretnék már valakit de senki olyanmal nem találkozom aki igazán az lenne.Amúgy lehet az a baj hogy genetikailag nagyon vékony vagyok(eszem rendesen,tényleg genetika) szóval mostanság úgy veszem észre mindenkinek a más testalkatú lányok jönnek be.Tanácsotok van esetleg?

2018. febr. 19. 22:52
1 2
 11/18 Emberek ***** válasza:

Nekem valamikor 15 éves koromban lehetett az első "kapcsolatom" nem tartott sokáig, mindössze egy hónap volt :/

20/f

2018. febr. 20. 13:24
 12/18 anonim ***** válasza:
15 éves vagyok és még nem volt barátom, de nem is akarok egy ideig még.:)
2018. febr. 20. 15:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Én lehetek a barátod? ;)
2018. febr. 20. 15:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem 14 evesen let baratom,most vagyok 16 :D

Szerintem egyaltalan nem baj ha meg nem volt baratod.

Meg igazabol,ez nem ugy megy hogy elmesz valahova ez meg ez megtetszik es akkor jarunk..

Az ugy nem az igazi,erezni fogod mar az elso latasnal hogy te most szerelmes lettel :D

Megeri ra varni.. :)

2018. febr. 20. 16:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Bocsi a hibakert,telefonrol vagyok..

Lett*

2018. febr. 20. 16:02
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat,sokat segítettek
2018. febr. 20. 19:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem most van barátom, nem baj ha nincs. Majd jön valaki aki téged boldoggá tesz és neki nem fog számítani hány kg vagy. Ha kérdésed van írj nyugodtan

15/L

2018. febr. 20. 21:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem már volt kapcsolatom igaz hogy nem egy átlagos, rendes kapcsolat.

De egyébként szinte egyik osztálytársamnak sem volt kapcsolata. Teljesen normális hogy még nem volt kapcsolatod majd találsz valakit.

2018. febr. 23. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!