Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külsőségek korát éljük?
Belsőleg minden rendben volt idáig, kedves voltam, néha "rossz", őszinte, bókolós, stb. Nevettünk, poénkodtunk, volt komoly téma is, bármiről lehet velem beszélgetni, nem vagyok taliknál sem csendes, ha a másik fél is érdeklődik. Ám első, második, vagy harmadik tali után jön a szokványos kijelentés: Nem vagy az esetem, nem jössz be külsőleg.
Mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel ?
17/f
A külső nem is számít annyit, viszont a személyiséged nem ébresztett benne vonzalmat, vagy ezen kéne még csiszolni, persze ez sem könnyű. De a rosszfiús, pimasz és vicces oldalra kell rágyúrni, a lelkizős, romantikus részeket ha volt olyan, azt meg elfelejteni.
Annyit alapvetésként mondanék, hogy a nőknek vonzó személyiség az nem egyenlő azzal, amit férfiként normális személyiségnek gondolunk.
Na meg akármekkora macsó is valaki, nem jöhet be minden egyes lánynak, a nagy számok törvénye játszik, annyi, hogyha az ember ki tudja hozni a nőknek vonzó személyiségét magából, akkor nagyobbak az esélyek.
#3 Persze, de a legtöbb srác arról hogy romantikus, egészen mást gondol, mint amire ti lányok gondoltok romantikára.
(#2es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!