Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim a lányokkal szemben?
Egyszerűen nem találok olyan lányt aki szép sportos és okos.
A külső tulajdonságok általában meg vannak, de ami a belsőt illeti az szörnyű! (Tisztelet a kivételnek!) Ha mégis van ilyen lány akkor neki meg van barátja!
Minden lány azt mondja jól nézek ki a természetem is jó . Mégis miért nem találok ilyen lányt?
Mert ha sportos -tehát nem szimplán neked tetsző alakja van, hanem kifejezetten hmm atletikus / kidolgozott, ahogy tetszik- akkor nyilván a sporhtoz kötődő kulturális referenciái vannak meg olyan dolgokkal amik meg holmi világnézetet, meg személyiséget vernének a fejébe hát.. nem nagyon van meg a kapcsolata. :D
És ugyan ez fordítva.
Legalábbis tiniként ez szerintem nagyjából lefedi a teljes skálát. Egyetemen pl már azért van átfedés.
Na meg az is kérdés, hogy mit értesz intelligens alatt. Szimplán lehet, hogy csak iszonyat retardált személyiségük volt a lányoknak akikről beszélsz. Az intelligencia nem feltételezi a kellemes személyiséget, habár tény, hogy nálam is alapvető elvárás egy nőnél, ezért is van az, hogy közép suliban 2 év pangás volt. :D Részvétem.
Pl: Én anno a KRE-re jártam és khm.. megvan, hogy a magyarok így jók kajak / kenu témában? :D Meg nem mondom a 2 lány nevét akik hoztak pár érmet a vizes VB-n de, hogy konkrétan a KRE-re jártak/járnak. :D Nem mondom.. durva kultúrsokkot kaptam mikor ezt realizáltam.
25F
Hohó, hát itt vagyok én:D
De félreértés ne essék, én csak egy jó példa vagyok, de nem akarok gyakorin ismerkedni..
Meg persze az is lehet hogy egy 40-es szőrös fickó vagyok..:D
Itt mindenki azt állít magáról, amit akar:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!