Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha tinderen az új...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha tinderen az új párotokat, a fiú első írása után azonnal letiltjátok azt miért teszitek?

Figyelt kérdés
Én féléve vagyok fent a tinderen és azóta többször tapasztaltam ezt a problémát, és a legfurább, hogy pont azoknál a lányoknál fordult ez elő akiktől a leírásaik alapján egyáltalán nem ezt vártam. Nem vagyok az aki sablon szöveget ír kezdésnek, volt amin órákig gondolkoztam de valahogy nem akar összejönni. Ez azért nem értem igazán, mert ekkor még tényleg alig ismernek. Tehát elsősorban olyan lányokhoz fordulnék akik már csináltak ilyet, hogy milyen tényezők válthatják ki ezt a problémát? Tanácsot is szívesen fogadok. Előre is köszönöm a hasznos válaszotokat.

2018. febr. 1. 00:39
1 2
 11/14 anonim válasza:
Eloszor is a legnagyobb problema hogy mindenki agya el van gepiesedve es lassan mar neten fogunk szexelni is..Megis szted honnan a telibevert rakos kva anyjukbol tudnak a csajok hogy ki mennyire vonzo vagy ki az aki vonzobb?? Egy par kep meg bemutatkozas alapjan? Kepekrol nem lehet eldonteni hogy ki az aki irant vonzodsz vagy sem.Ahoz szemelyesen kell a masikat megismerni..epp ezer nm tartok egy ilyen oldalt sem semmire..
2018. febr. 10. 23:02
 12/14 anonim válasza:

#11- ez felszínes vonzalom. A Tinder eredetileg egy szexpartner kereső. Azaz egy húspiac. Ha nincsenek vonzó, jó képeid, esélytelen vagy!

Ha mégis eljutsz a chat-ig, és vissza is válaszol, akkor minél hamarabb próbálj meg randit leszervezni, persze előtte legyen meg az alapszöveg(dícsérd, eredeti szöveget nyomass, stb...).

Sok lány ego növelésre használja! Csak gondolj bele, ha te kapnál napi 100+ lájkot a nőktől... Növeli az egót rendesen!

Ha valódi párkapcsolatra vágysz, akkor javaslom a badoo-t, okcupid, ilyesmiket

2018. márc. 29. 00:36
 13/14 anonim válasza:
Nyilvan az emberek nagy % a azer jar fel hogy szexet keressen, de a kep az akkor is egy dolog, a valosag teljesen mas..A szexualis vonzodas is eloben alakul ki.
2018. márc. 29. 23:45
 14/14 anonim ***** válasza:

A tinderen a nők 99%-a agyhalott.

Tapasztalat....

Már nem tinderezek, sokkal nyugodtabb az életem.

F

2018. márc. 30. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!