Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások értékelik túl az első szexet/csókot vagy én fogom fel másképp ezeket?
Figyelt kérdés
Nálam nincs és nem is volt soha jelentősége sem az első csóknak sem az első szexnek. Csak én gondolom úgy hogy túlértékelik ezeket az emberek?2017. dec. 15. 20:52
2/7 anonim válasza:
Szerintem sem akkora szám. Mitől olyan izgalmas ez?
3/7 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs...pedig lány vagyok és még sem spilázom túl ezeket.
2017. dec. 15. 22:21
4/7 anonim válasza:
Hát mert az első xd
Én személy szerint azért izgultam hogy pfu de béna leszek meg hogy sz4r lesz. Az is volt, de lesz majd jobb is.
5/7 anonim válasza:
Amugy ense erteem. Ha valaki lefekszik valakivek eloszor de utanna megtalalja elete szerelmét akkor nem szamit h volt mar elso vagy h az az elso volt.attol meg azzal az emberrel aki neked kulonleges a szex is ugyanolyan kulonleges lesz, nem szamit h az elso vagy nem
6/7 anonim válasza:
Szerintem is nagyon tul van ertekelve, nem azt mondom, hogy nem jelentos, mert az elsore valoszinuleg jobban fogsz emlekezni mint a tobbire, de akkor sem olyan nagy dolog, mint ahogy sokan kezelik.
7/7 anonim válasza:
Én is lány vagyok és nálam sincs jelentősége :-) első csókra már nem is emlékszem, és szerencsére a szexre is csak halványan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!