Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mihez kezdjek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje együtt vagyunk, nagyon szeretem.Ő az első szerelmem.Nem akarom öt elvesziteni.Sajnos nagyon ritkán találkozunk.Minden könyebb volt ameddig egy suliba jártunk.Sajnos elkellet költöznie egy másik városba.Eddig semmi baj nem volt.Elfogadtuk hogy nem találkozhatunk minden nap,és amikor találkozunk minden nagyon szép .De most csak veszekszünk.Megváltozott,nem ugy reagál a dolgokra mint régebben.Pl amikor irunk régen szinte oldalakat irt,most meg csak egy szót ír.Van hogy azt írom régen csókolóztunk,ugy megcsokolnálak.Akkor csak anyit ír hogy jó lenne,régen orákat irtunk a csokolózásrol és hogy milyen jó lenne...Ugyan igy van amikor beszélünk is régen orákonát képesek voltunk valamiről beszélni, most meg általában semiről sem beszélünk.Én kérdezem ő röviden válaszol.Amikor elmondom hogy mi a bajom,vagy hogy félek hogy van valakie,esetleg megkérdezem tőle hogy megunt e? Akkor megsértődik...azt mongya bántom....de mégis mivel? Én csak megkérdeztem tőle hogy mi a baja....Nem akarom elveszíteni mert nagyon szeretem.Nekem ő a mindenem kiskorom óta ismerem...és nem tudnék nélküle élni...

Mondtam hogy ez igy nem lesz jó...Megkérdeztem tőle hogy jobb lenne ha elménnék?vagy tartsunk szünetet?

Amikor megkérdeztem tőle ezeket,sírni kezdett alig értettem mit mond.Anyit értettem hogy ne menyek el és maragyak vele.Megkérdezte hogy jobb lenne ha meghalna?mondtam hogy nem és vele maradtam.

Szerintetek mit csináljak? Én nagyon szeretem....hogy tudnám ezt megoldani?szerintetek mi a baja? igaz hogy nagyon sokat veszekszünk az utóbbi időbe, de akkor se értem miért van ez...?

15f

2018. jan. 30. 16:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Valamiért nekem egyből az jutott eszembe hogy depressziós lett. Valszeg azért mert már nem tud minden nap veled lenni. Segíts rajta, és mutasd meg hogy te ott vagy neki.
2018. jan. 30. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!