Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről kezdjek el beszélgetni a csajjal?
Van a környéken egy lány, akivel még sosem kontaktoltam eddig, de ma délután teljesen random Snapchaten küldött egy képet és utána egy kb 1 órán át tartó humoros oda-vissza képküldözgetős beszélgetés ment.
Eléggé az jött le, hogy talán tetszem neki, de nem volt teljesen egyértelmű, ezért nem nyomultam.
Végülis abban maradtunk, hogy bejelölöm Facebookon, ami meg is történt és vissza is jelölt.
Viszont most fogalmam sincs hogyan tovább.
Csak random írjak rá már most vagy mi legyen?
Eléggé ráparáztam a dologra, mert egy kvázi tökéletes lányról van szó és nem akarom elrontani egy csúnya beégéssel a dolgot.
17 vagyok, ő meg 14 körül lehet
Szerintem egyszerüen kérdezd meg ezek után, hogy van-e kedve veled találkozni/lógni valamikor a közeljövöben. Esetleg csináltok közösen vicces képeket...
Vagy igen vagy nem. Ha nem akkor tudod, hogy csak képküldözgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!