Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem járok bulizni, nem fogok tudni ismerkedni? 17L
Figyelt kérdés
Mindig nyaggatnak, hogy menjek el bulizni, meg hogy egy csomo emberek bemutatnak, es igy sosem lesz baratom. De en nekem ehhez semmi kedvem :D2018. jan. 28. 18:13
11/13 anonim válasza:
bemutathatnak buli nélkül is valakinek :)
az ilyen lányok értékesek :D én sem járok bulizni,kevés az ismerősöm,neten pedig semmi sem jön össze és így egyedül vagyok én is, szóval nem tudom mi lesz
12/13 A kérdező kommentje:
5ös: suli, kávézók, mozi, szímház, kondi terem, tömeg közlekedés
2018. jan. 28. 19:45
13/13 anonim válasza:
Elmesélem a történetemet ha érdekel írj rám. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!