Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy már nem látom?
Figyelt kérdés
Volt egy lány a buszmegállóba, adtam neki zsepit, nagyon szépen megköszönte. Egyébként, meg is tetszett, hanem egyszer láttam, pénteken, és akár ha kell, akkor még +1 órát is várok a buszmegállóba, hogy megszólítsam, félénk vagyok, de ez már nem lényeg, mert már megtudom szólítani. 16/F2018. jan. 28. 13:07
11/27 A kérdező kommentje:
Rendben, de egészséges nem vagyok. Egyedül biztos nem.
2018. jan. 28. 16:45
12/27 anonim válasza:
Ez a legnagyobb hülyeség. Van egy olyan láthatatlan logikai vonulata az életnek, ami azt mindja ki, hogy az a feltevés, hogy párkapcsolatban vagyok, így helyrejövök lelkileg, helytelen, mert helyesen így szól, helyrejöttem lelkileg, így lett párkapcsolatom.
13/27 anonim válasza:
Nem másoktól kell elvárnod a jót, hanem magad kell helyretedd az életed és küzdeni a saját boldogságodért.
14/27 A kérdező kommentje:
Ezt teszem, én hozom helyre az életem ezzel. Sajnos nekem is vannak hibáim, sajnálom. De. Nemtudok rá mit mondani.
2018. jan. 28. 18:48
15/27 A kérdező kommentje:
És lelkileg, már rendben vagyok, csak hiányzik egy lány aki szeret. Ez az egyetlen hiányosság lelkileg.
2018. jan. 28. 18:49
16/27 anonim válasza:
Ne haragudj, de a sok válaszod és kérdésed alapján, amit itt látok, nekem nem ez jön le. Nekem az jön le, hogy áhítod a szeretet, azzal, hogy mindenkinek segtíeni akarsz, reméled, hogy megkapod, mindenki írhat neked privátot, mert te kész vagy, van időd mindenkire, ami nem egészséges, mivel ez azt jelenti, hogy az élted zömét a gyakori előtt töltöd. Hol marad a szociális élet, ami az embernek egyik alapszükséglete?
17/27 A kérdező kommentje:
Félénk vagyok, engem sokan utálnak mert más vagyok, itt azért vagyok, mert jól esik segíteni. A valóságban meg utálom az olyan embereket, akik perverzkednek velem, minden második szavuk egy káromkodás, és a hátam mögött kibeszélnek, szóval a szociális élet, a valóságba csak néhány emberrel tudok ritkán beszélgetni, ritkán találkozok velük. És nagyon örülök, ha valaki beszélget velem, annak ellenére, hogy néha kicsit nehézkes vagyok.
2018. jan. 28. 19:15
18/27 anonim válasza:
Mindenki más, mivel minden ember egyedi, így van kódolva. Én is más vagyok, pszichológiát tanulok, szeretek furán színes ruhákban járni, gyakran nem feltétlenül az elvárt szerint viselkedem, sokan nyíltan a szemembe mondják, hogy fura vagyok, de ettől még a barátaim, és sok ember vesz körül. Erre nem foghatod. Könnyű azt mondani, hogy félénk vagyok és a "gonosz" világot hibáztatni, mint kicsit összeszedni magad.
19/27 A kérdező kommentje:
Kicsit pontosabb leszek: Összeszedni magam, ez rendben van, de ezt nem fizikai dolgok fogják segíteni, mivel tárgyaktól, nem leszek boldog, ha kirándulok, akkor is bennem van a tudat, hogy nem jön velem egy olyan személy, akit szeretek, az én elvárásom, egy lány, csak egy, aki teljes szívéből szeret, kirándulni menni vele, együtt lenni vele a lehető legtöbb időt. És a tudat bennem van, hogy még egyedül vagyok. De ezen változtatni fogok.
2018. jan. 28. 19:21
20/27 anonim válasza:
Ez a gond, te azt várod, hogy lesz barátnőd és minden egy csapásra megoldódik, s meg fogod látni, hogy nem így lesz, mivel ha meg lesz barátnőd, akkor valószínűleg féltékenytípus leszel, mert nehogy elveszítsd, társfüggő, ami azt jelenti, hogy meg fogod folytani a szereteteddel és azzal, hogy a személyiséged alapján vett következtetésekből ítélve folyton csak vele akarsz majd lenni, ami lehet, hogy neki viszont nem lesz okés. Ebből végül az lesz, hogy lesz barátnőd, ideig-óráig boldogok lesztek, te megőrjíted a bizonytalanságoddal, szakítotok és méginkább magad alatt leszel, mint a kiinduló pontban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!