Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintem nem nézek ki elég...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem nem nézek ki elég jól és szerintem nem kellenének senkinek. Mit tegyek? (19F)

Figyelt kérdés
Eléggé el vagyok keseredve. Privátba küldök képet aki kíváncsi lenne.

2018. jan. 23. 18:52
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz. Meg hátha tudok adni valami tanácsot. 😊
2018. febr. 12. 20:32
 32/44 anonim ***** válasza:
Kuldjjjj
2018. febr. 20. 15:30
 33/44 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz! 😊
2018. febr. 20. 16:02
 34/44 anonim ***** válasza:
Küldj ^^
2018. febr. 20. 17:27
 35/44 anonim válasza:
Ha szeretnél küldj!😊
2018. febr. 27. 18:50
 36/44 anonim válasza:

Sokan vannak így, mint te. Pár napja egy hasonló kérdésnél,kezdtem el beszélgetni egy 20 éves nővel, szintén ilyen problémákkal. Nagyon szép, oka nem lenne a bizalomhiányra.

Sokáig én is ebben voltam. 18 éves lány vagyok. Én sem járok sehova, nem szeretek, nem érzem jól magam. Baráti társasággal is inkább otthon, vagy kávézóban, de a zsúfolt helyektől kiráz a hideg.

Mióta volt párom erőszakoskodott, az új emberekkel való ismerkedést is kerülöm személyesen. Így még nehezebb.

Én a kutyáimba "fektettem" a felszabadult időmet. Így új embereket ismertem meg, nem kényszerből, hanem élvezetből. Rengeteg új barát, ismerős..mintha új élet lenne.

Ezt javaslom neked is. Egy sport amit szeretsz, vagy hobbi..és ott tudsz ismerkedni. Barátokat is találhatsz, akik önbizalmat is tudnak adni. Illetve akár egy barátnőt is. Csak ne görcsölj rá ennyire. Ne sajnáltasd magad, azt nagyon kevés nő szereti!

fel a fejjel. Azt az időt amit bezárkózva töltesz, sajnáltatod magad, azon gondolkozol mi baj lehet veled, rengeteg esélyt hagysz elmenni magad előtt, hogy ismerkedj, szórakozz. :)

2018. márc. 6. 22:08
 37/44 A kérdező kommentje:
Köszi szépen kedves vagy:)
2018. márc. 6. 22:50
 38/44 anonim ***** válasza:
Küldhetsz:)
2018. márc. 7. 22:00
 39/44 anonim válasza:
Küldjél! :)
2018. márc. 16. 14:44
 40/44 VálaszJOLÓ válasza:
Küldj! :)
2018. márc. 24. 23:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!