Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintem nem nézek ki elég...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem nem nézek ki elég jól és szerintem nem kellenének senkinek. Mit tegyek? (19F)

Figyelt kérdés
Eléggé el vagyok keseredve. Privátba küldök képet aki kíváncsi lenne.

2018. jan. 23. 18:52
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

Még a fiúk körében is van olyan, akinek pont az a lány tetszik, akit "mindenki más" csúnyának tart, a lányok pedig aztán végképp nem úgy működnek, hogy csak az adoniszok kellenek nekik.

Szóval felejtsd el önmagad szépségének megítélését. Légy határozott, tojd le magasról a kinézetedet (egy alapvető igényességen kívül, de tényleg annyira alapvető legyen, ami még nem metroszexualitás, mert az a legtöbb lányt taszítja), tehát legyél öndetermenisztikus, és ne legyél szétcsúszva. Ne lehessen kizökkenteni a lelki nyugalmadból, ezek a te korodban a férfiúi erények. Legyen életed és lelki nyugalmad lányok nélkül is, pl. művelj valamilyen hobbit, pl. sportot vagy művészeti ágat (pl. fotózás ;) ). Ha ezek megvannak, sok lánynak be fogsz jönni.

Persze ha biztosra akarsz menni, légy rendes, de ne szolgai, és NE akarj bejönni nekik. Érezd jól magad a bőrödben, attól függetlenül, bejössz-e a lányoknak, és be fogsz jönni a lányoknak (elegendően soknak).

2018. jan. 27. 06:34
 22/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2018. jan. 27. 12:22
 23/44 A kérdező kommentje:
A kinézetem lehet, hogy rendben van viszont az ismerkedéssel gondban vagyok. Még nem volt barátnőm és nem is nagyon szoktam eljárni sehova. Meg elég félénk is vagyok. Mit tegyek?
2018. jan. 29. 14:29
 24/44 anonim ***** válasza:
Küldhetsz képet!
2018. jan. 29. 15:20
 25/44 anonim ***** válasza:
Én kíváncsi lennék,küldheted.
2018. jan. 29. 15:23
 26/44 anonim ***** válasza:
Küldj
2018. jan. 29. 15:25
 27/44 anonim ***** válasza:
Johet
2018. jan. 29. 15:25
 28/44 anonim ***** válasza:

Miiiii? te elküldted nekem a képet..Tök normálisan nézel ki.

Max ha annyira akarod még edzhetnél is. Szerintem normálisan nézel ki :)

2018. jan. 29. 20:36
 29/44 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2018. jan. 29. 21:05
 30/44 anonim ***** válasza:
Kuldheted
2018. febr. 5. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!