Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem nem nézek ki elég jól és szerintem nem kellenének senkinek. Mit tegyek? (19F)
Még a fiúk körében is van olyan, akinek pont az a lány tetszik, akit "mindenki más" csúnyának tart, a lányok pedig aztán végképp nem úgy működnek, hogy csak az adoniszok kellenek nekik.
Szóval felejtsd el önmagad szépségének megítélését. Légy határozott, tojd le magasról a kinézetedet (egy alapvető igényességen kívül, de tényleg annyira alapvető legyen, ami még nem metroszexualitás, mert az a legtöbb lányt taszítja), tehát legyél öndetermenisztikus, és ne legyél szétcsúszva. Ne lehessen kizökkenteni a lelki nyugalmadból, ezek a te korodban a férfiúi erények. Legyen életed és lelki nyugalmad lányok nélkül is, pl. művelj valamilyen hobbit, pl. sportot vagy művészeti ágat (pl. fotózás ;) ). Ha ezek megvannak, sok lánynak be fogsz jönni.
Persze ha biztosra akarsz menni, légy rendes, de ne szolgai, és NE akarj bejönni nekik. Érezd jól magad a bőrödben, attól függetlenül, bejössz-e a lányoknak, és be fogsz jönni a lányoknak (elegendően soknak).
Miiiii? te elküldted nekem a képet..Tök normálisan nézel ki.
Max ha annyira akarod még edzhetnél is. Szerintem normálisan nézel ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!