Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha én kezdeményezek szinte kivétel nélkül elküldenek, de hozzám meg egy csomó csaj simán odajön? 17f
Tegnap is diszkóban sorozatban 5 csaj elküldött amikor odamentem, nem nyomultam, teljesen normálisan ismerkedtem
Voltak már barátnőim, meg tegnap is volt partnerem...de mindig ők jönnek hozzám
Ez így nagyon rossz
Szerintem olyan nagyon gáz nem vagyok, különben nem jönnének
Egyébként 175cm magas vagyok, 65 kiló, rendszeresen sportolok foci, kerékpározás, mellett meg kondizok is...nem vagyok egy nagydarab hegyomlás hanem inkább szálkás
Nem milliomos, de tehetősebb családból származom, szóval a ruhatáram se kínai boltból van
Van jogsim, kocsim
Nem mondanám hogy annyira visszahúzódó lennék, de a figyelem központjában se szeretek lenni
És mégis elküldenek...valaki tudna adni valami ésszerű magyarázatot hogy miért van így, vagy hogy min kéne változtatnom hogy sikeresebb legyek e téren?
Már teljesen kétségbe vagyok esve, mivel elég sok ilyen szitu volt már, és nagyon vissza lejjebb az önbizalmamat
Köszi előre is
biztos béna dumáid vannak :D hirtelen csak erre tudok gondolni,mert ha másoknak bejössz (akik nem hallják a béna dumáidat,haha) akkor ez lehet a baj. simán lehet,hogy közhelyekben beszélsz,vagy olyanokat kérdezel,hogy "mit iszol?",amit gondolom nem te kérdezel tőlük aznap először,unalmas. próbálj meg először csak bemutatkozni,mosolyogj kedvesen és ha iszol ne látszódjon rajtad,hogy annyira részeg vagy,hogy holnap már emlékezni se fogsz rá.
bocsánat,ha félreértelmeztem a kérdésedet és nem a buli szituációkra gondolsz/ ha rossz a "diagnózisom" :D
17/L
Nem csak bulira ervenyes
a "szia bocsi neharagudj xy vagyok, meghivatlak egy italra meg dumalhatnak" nem tunik olyan bena dumanak
meg hat mindig beszelek, akkor ha annyira gaz lenne ott is hagynanak rogton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!