Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, ti belemennétek egy titkos kapcsolatba egy idősebb férfival?
Tegyük fel, hogy a férfi független, egyedül él, van ideje rátok, és titokban maradna . A férfi 20 évvel idősebb.
Belemennétek?
1-es, 11-es: azt el sem lehet képzelni, hogy beleszeret valaki egy nála 20 évvel idősebb férfiba? Ha a nő 20 éves, a férfi 40, akkor az a legszebb férfikorában van!!!
1-es: azt hiszem, nem ku rvának akar állni a lány!!
Nem akartam semmilyen vitát. A kérdés elméleti volt, nincs gyakorlati helyzete.
Csak kíváncsi voltam, a fiatal lányok hogy viszonyulnának ilyenhez.
A titkos szót azért használtam, mert a korkülönbség miatt elég sok "támadás" érheti őket, mint a válaszokból is kiderült. Ha mindketten úgy érzik, természetesen felvállalható lenne a kapcsolat.
Jah, nem írtam senkinek privát üzenetet sem!!!!
Itt nem huszonévesről, hanem 16 évesről volt szó. 1 éve jött ki az általánosból. A 36 évesnek meg felsős gyereke is lehet van. Ugye érzed, hogy mi itt a gond?
A "titkos kapcsolatot" pedig lefordítom: "Szúrnálak, de nem merem felvállalni, és az első adandó problémánál sz**ban hagynálak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!