Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a gyakorikérdéseken való párkeresésről? Csak pedofilok, meg szexre vágyók csinálják, vagy normális kapcsolatra vágyók is rám írhatnak egy olyan kérdésre, aminél utálás van arra hogy nem vagyok csúnya?
Aki egyből a képre megy abba sose bízz.
Első ilyennél (4 és fél éve 2 hét regisztráció után) nem nagyon értettem mi a lényege, de nem is nagyon érdekelt, aztán nagynehezen kiderült, hogy éppenséggel egy ribizlinek beillő viselkedésű leányzó volt aztán csak egy együttlétre pályázott, de mondjuk több okból is azt mondtam, hogy nem.
-Kapásból az, hogy akkor volt barátnőm.
-200 km-ert nem utazok egy kufircért, pláne 16 évesen...
-Azt se tudtam ő ugyan hogy nézhet ki.
-Na meg hiába vagyok fiúbúl de egyedül ismeretlen helyre menni... Aztán lehet 2 órával később a világ másik felén ébredek fel ha egyáltalán felébredek...
20/F
Ha valamit el is kezd ember akkor azt 0-ról lehet csak, sajnos ez a velejárója főleg az ismerkedésnek.
Szocfóbia az mindenkiben van, főleg mikor teljesen ismeretlen akivel elkezdesz beszélgetni.
Egyik haverommal is itt ismerkedtünk meg másik kategóriában.
Az elején úgy álltam hozzá, hogy na most vagy megint egy kisgyerek vagy egy 30 éves vagy idősebb keresi a társaságot.
Aztán azóta mondjuk úgy, hogy legjobb haverok lettünk noha sose láttuk egymást.
Ismerkedésnél mindig nyitottnak kell lenni, mennie kell a társalgásnak, hogy akkor hányadán is áll a két személy.
Persze közben figyelni is kell a másik személy írását/kifejező mozdulait és ilyesmit (utóbbit nyílván akkor amikor szemtől szembe állnak) és abból elég könnyen lehet még következtetni, hogy milyen személyiségű is az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!