Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányra mindennap rá írjak facebook-on vagy ne mert az túl nyomulósnak nézz ki a lány oldaláról, ha nem akkor milyen idő közönként írjak rá egy lányra?
1 , nem csesztèl fel.
2, azért mert irritál hogy két egymás követő szót nem tudsz leírni, és még az érdekel téged, mennyit írj a csajoknak ? Xd szerintem így egyiknek se, mert csak kinevetteted magad :D
De várj, én biztos egy Iligy vagyok
#molnárkrisztiánbebasz.óslive
Küldő: Krisztián45
Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: ma 09:19
Előzmény: A kérdésre írt válasz: Egy lányra mindennap rá írjak facebook-on vagy ne mert az túl nyomulósnak nézz ki a lány oldaláról, ha nem akkor milyen idő közönként írjak rá egy lányra?
"Amíg nem tudsz normálisan, ( helyesen ) írni, és nincs meg az alap műveltséged, felesleges mással foglalkoznod. Főleg azzal , hogy " milyen gyakran.."
Téma: aNY-ÁD
És köszönöm, anyám jól van :)
Tudod ha ezt a szemembe mondtad volna, még fel is basztam volna magam, és szét baxtam volna a szád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!