Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy lányra mindennap rá írjak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányra mindennap rá írjak facebook-on vagy ne mert az túl nyomulósnak nézz ki a lány oldaláról, ha nem akkor milyen idő közönként írjak rá egy lányra?

Figyelt kérdés
Nos azért a kategóriát is nézzük egy normális okos helyi lányra mert itt is számíthat a kategória ,mert vannak normális ,okos ,szép lányok ,meg vannak a szépek közt is buta,r*ibanc,nem értelmes lányok is ,mert van egy lány aki tetszik nekem ,és helyi közel van ,de nem tudom ,hogy pontosan mindennap rá írjak vagy ha nem akkor milyen időközönként írjak rá,még pedig azért lenne ez olyan fontos mert úgyse tudnék vele túl sokszor beszélni ,max 1-2 hetente bulikba mivel nem egy suliba járok én szakis vagyok ,ő meg gimis ,és a szakközépbe ahova járok ott is ugyanolyan buta,neveletlen,,ri*bancok vannak mit ugye fentébb is írtam meg csi*cska lányok olyan lány meg nekem nem kel,nekem szép,okos,normális lány kel ,és én minnél hamarabb fel akarom szedni magamnak ha nem is őt igazándiból több csaj is tetszik a gimiből ,de az akiről írok az a legjobban minnél hamarabb kéne onnan egy csaj ,mert már 1 éve ki van szemelve egy pár ,és ha csak 1-2 hetente talizhatnék az egyik csajjal akkor félek hosszú idő is lenne fel szedni ,ezért van szükségem a face-ra ,hogy minnél hamarabb fel szedjem ,nos milyen idő közönként írogassak rá ,persze azt is tudom ,hogy ezt helyzet is adja??

2018. jan. 11. 22:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#9 igen ,de nem minden lány egyforma ,persze akkor már ,hogyha a barátnőm lenne a lány mindennap rá írnék ,de most még arról beszéltem mikor még nem a barátnőm a lány,persze e értsd félre köszi a válaszod!
2018. jan. 11. 23:36
 12/19 anonim ***** válasza:
97%
A helyesírás ott kezdődik, hogy a vesszőt a szó után tesszük ki, nem a szóköz után. Az 1-2 hiba, az olyan 30-40.
2018. jan. 12. 09:46
 13/19 A kérdező kommentje:
#13 oké ez még úgy ahogy normálisan meg fogalmazott, de amit néhány ember írt. De akkor inkább felteszem valahogy máshogy ugyanezt a kérdést csak akkor több írás jelet teszek és nem írogatok bele olyanokat, hogy Ri*banc meg Cs*icska meg ilyenek, hogy aztán meg ugyanúgy magyarázkodhassak!
2018. jan. 12. 11:19
 14/19 anonim ***** válasza:

1 , nem csesztèl fel.

2, azért mert irritál hogy két egymás követő szót nem tudsz leírni, és még az érdekel téged, mennyit írj a csajoknak ? Xd szerintem így egyiknek se, mert csak kinevetteted magad :D

De várj, én biztos egy Iligy vagyok

#molnárkrisztiánbebasz.óslive

Küldő: Krisztián45

Címzett: Ismeretlen válaszoló

Időpont: ma 09:19

Előzmény: A kérdésre írt válasz: Egy lányra mindennap rá írjak facebook-on vagy ne mert az túl nyomulósnak nézz ki a lány oldaláról, ha nem akkor milyen idő közönként írjak rá egy lányra?

"Amíg nem tudsz normálisan, ( helyesen ) írni, és nincs meg az alap műveltséged, felesleges mással foglalkoznod. Főleg azzal , hogy " milyen gyakran.."

Téma: aNY-ÁD

És köszönöm, anyám jól van :)

Tudod ha ezt a szemembe mondtad volna, még fel is basztam volna magam, és szét baxtam volna a szád :)

2018. jan. 12. 11:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Na emberek, elmondom mi lessz, a helyesírásért senki nem szid senkit! Itt segítünk egymásnak, és nem veszekszünk, ne legyünk már ostobák. Kérdező, írj privátot, ott tudok segíteni, ott könnyebb, mert könnyebben követem a válaszaidat.
2018. jan. 12. 17:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Én mondom meg mi leSZ. Egy sz-el. Senki nem mondja meg senkinek mit csináljon. Ez az oldal arra is van, hogy leírjuk a véleményünk, és aki beszólt a kérdezőnek a helyesírása miatt, az jogosan, és segítőszándékkal tette.
2018. jan. 12. 21:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem veszekedésképpen, de nekem van egy sajátos helyesírásom, amiben a lessz, 2 s-el van. Köszönöm a kedves megértést :)
2018. jan. 12. 23:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Sajátos helyesírás :D Ez amúgy esküszöm jó kifogás :D
2018. jan. 12. 23:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Köszi, kaptál egy zöld kezet :)
2018. jan. 13. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!