Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki itt próbál ismerkedni, az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki itt próbál ismerkedni, az nem fél, hogy mégis kivel beszél?

Figyelt kérdés
Akárhányszor kiírok egy kérdést, es megemlítem a nememet és a koromat egyszerűen esélytelen, hogy ne kapjak minimum 3 privát üzenetet. Az a legszomorúbb, hogy a legtöbb emberről 2 levélváltás után kiderül, hogy mennyire reménytelen. Na de amit én nem értek, hogy hogy írhatnak rá valaki olyanra akinek csak a nemét és a korát tudják (és még az is lehet, hogy kamu). De egyszerűen az ember sosem tudja, hogy az interneten kivel beszél, ezek az emberek tényleg ennyire naívak? Ezzel most nem akartam megbántani senkit, csak kiváncsi vagyok mások véleményére!

2018. jan. 1. 23:24
1 2
 11/12 anonim válasza:
15%

Aki itt a gyakorin próbál ismerkedni az szerencsétlen!

A legalja módját választotta a társkeresésnek...önbizalom nulla, élőben kudarc, társkeresőn meg nem kell senkinek aztán reméli a "lelkével" meghódít valakit!

Szánalom! de tényleg........

2018. ápr. 15. 09:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Lett valakid?
2021. okt. 29. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!