Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek milyen ember az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ember az ilyen?

Figyelt kérdés
Beszélgettem egy sráccal, ismerkedni kezdtünk aztán egyre ritkábban válaszolt meg keveset aztán már kifejezetten bunkó volt és azt mondta nincs ideje stb stb..Aztán kirakta facebookra, hogy összejött egy csajjal és azt mondta, hogy hirtelen történt a dolog, pedig nagyon is tervezett volt. Utólag kiderült, hogy már rég meg volt beszélve, hogy kimegy hozzá szilveszterezni meg egyéb hazugságok..a csaj is tud róla mégis együtt vannak..A másik az, hogy a kapcsolatuk távkapcsolat, elég messze laknak egymástól. Nagyon rossz kedvem volt emiatt sokáig..
2018. jan. 1. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem értem mi a baj, az hogy összejött mással? Ne legyél féltékeny és fogadd el. Mivel TI NEM VOLTATOK EGYÜTT, így nem értem a felháborodásod okát.
2018. jan. 1. 17:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Annyi a baj, hogy hazudott és nem az elejétől fogva barátilag beszélt velem, az meg szerintem mindenkinek rosszul esne, ha leszarják..
2018. jan. 1. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:
#2: Ha így érzed akkor tanulni kell ebből az esetből, és elkerülni nagy ívben. Hidd el nem csak te jártál már így és jobb hogy nem használt ki...
2018. jan. 1. 17:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Írsz privátban? szeretném bővebben kifejteni, mert így nem annyira érthető, ha gondolod..
2018. jan. 1. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Igen ezt én is sokszor éreztem már, ez tényleg szörnyű főleg ha te már nagyon régóta vágysz egy igazi jó kapcsolatra, és azt hiszed végre eljött. De az a baj hogy ez nagyon gyakori és rengeteg ilyen féreg van, és mint látod a válaszokból az ilyen férgeknek ez teljesen normális. Először ilyen rossz, ha így kihasználnak, aztán majd lassan megtanulod kezelni ezt a helyzetet és azt hogy felismerd ezeket az embereket, akiket el kell kerülni.
2018. jan. 1. 18:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Valahogy én is így gondolom..
2018. jan. 1. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem elég hülye ember az olyan akinek egy golyó elsüvít a feje mellett és azon siránkozik, hogy miért nem talált be.

Örülj neki, hogy összejött a csajjal, mert ha ez nincs akkor te mint tartalék léptél volna elő. Gondolom nem arra vágysz, hogy a lovagodnak te legyél az x-edik választása.

Az meg külön butaság, hogy tovább rágódsz ezen és nyomozol egy olyan pasi után akit bottal se kéne megpiszkálj.

2018. jan. 4. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!