Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a tinder?

Figyelt kérdés
Sok helyen hallottam már róla, de nem tudom eldönteni, hogy egy sima társkereső oldal vagy nem. Az valami extrém oldal?

2017. dec. 30. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Sima társkereső oldal.
2017. dec. 30. 19:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Modern társkereső. Letöltöd az appot (vagy már gépen böngészőből is megy), Facebookkal bejelentkezel (nem posztol semmit és nem is látszik), raksz fel 1-2 képet meg leírást. Úgy működik, hogy az alkalmazás tudja, hol vagy éppen, és beállíthatod hogy hány km-es körben mutassa neked az embereket egymás után. Aki tetszik, jobbra húzod, aki nem, azt balra, ha aki tetszett neked annak te is tetszel, lesz egy matched, onnantól tudsz vele beszélgetni. Szerintem elég jól működik :)
2017. dec. 30. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!