Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok már valami...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok már valami normális lányt találni?

Figyelt kérdés
Tavaly volt egy lány aki sokáig hülyített, aztán nem lett semmi... Nyáron lehetett volna, de sajnos én már ismertem a lányt és tudtam hogy csak megcsalna... Azóta is volt egy tök szimpatikus lány akiről mint kiderült tök más jön be neki... Akit viszont én kinézek és tetszik annak tuti palika van :/ Rossz helyen keresem, vagy inkább ne is keressem és várjak? 😅
2017. dec. 22. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
vannak normalis lanyok, csak ki kell fogni. Oszinten en is kellemetlen helyzetben vagyok most, mert en meg nem tudok talalni egy olyan fiut, aki ne csak azt akarna. Szerintem mind kettonkel az a baj, hogy rossz helyen/emberek kozott probalunk ismerkedni :)
2017. dec. 22. 11:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen sajna énis kezdem azt érezni, hogy helyen keresek nagyon :/ Csak már ötletem sincs hol kéne.. Ja az lemaradt hogy 18/F :D
2017. dec. 22. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem se jön össze semmi.

18/L

2017. dec. 22. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem kell ennyire rágörcsölni. Csak élni kell az életet, aztán majd jön. :D

Csak lazááán. :D

2017. dec. 22. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:

3 oka lehet:

- külsőre nem vagy túl szép

- belsőre nem vagy túl érdekes

- nem próbálkozol eleget

2017. dec. 22. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugi én se, a lányok 1 hét után lekoptatnak :D Sajna akiket ismerek mind szexkapcsolatot(amit nem akarok csak stabil normálisat) keres vagy megcsalós/hetente vált pasit vagy egyáltalán nem érdeklem őt :D. Volt aki szerint azért mert nagyon sok az energiám és egész nap tudok pörögni. Meg sajna nagyon béna vagyok lányok terén, túl gondolom a dolgokat és rá stresszelek.
2017. dec. 23. 23:26
 7/7 anonim ***** válasza:
UI: 18/F 6-os voltam :D
2017. dec. 23. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!