Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így "megtalálhatom"?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit a buszon szoktam látni nagyon-nagyon-nagyon ritkán. Most csütörtökön viszont láttam és nem mondom, hogy 100%ig biztos vagyok benne, de mintha abban az 1 összenézésünkben több lett volna, mint egy véletlen mosoly. Na már most, arra gondoltam, hogy amelyik buszmegállóban szokott felszállni (nem túl forgalmas) oda kirakok egy keresőszerűséget. Tudjátok amolyan, keresem az elveszett kutyámat, persze normálisan megfogalmazva. Szerintetek van esély, hogy észreveszi és megkeres, vagy valahogy (nem pár)kapcsolatba kerülünk?2017. dec. 16. 19:00
11/14 A kérdező kommentje:
Nem egy buszmegállóban szállunk fel :D
2017. dec. 17. 08:17
12/14 anonim válasza:
Szálljatok fel 1 buszmegállóban :) Működhet
13/14 A kérdező kommentje:
Na meg ha megint összefutok vele, akkor hogy ismerkedjek meg vele?
Egyből hívjam el valahova? Esetleg beszéljek meg vele egy időpontot mikor találkozzunk? Vagy fogjam haverkodósra (ez nem tűnik túl jó ötletnek, még a végén friendzoneba kerülök)? :D
2017. dec. 17. 20:56
14/14 anonim válasza:
Igen úgy, de írj privátot, mert nem nagyon szoktam nézni a kérdések utó-válaszát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!