Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így "megtalálhatom"?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit a buszon szoktam látni nagyon-nagyon-nagyon ritkán. Most csütörtökön viszont láttam és nem mondom, hogy 100%ig biztos vagyok benne, de mintha abban az 1 összenézésünkben több lett volna, mint egy véletlen mosoly. Na már most, arra gondoltam, hogy amelyik buszmegállóban szokott felszállni (nem túl forgalmas) oda kirakok egy keresőszerűséget. Tudjátok amolyan, keresem az elveszett kutyámat, persze normálisan megfogalmazva. Szerintetek van esély, hogy észreveszi és megkeres, vagy valahogy (nem pár)kapcsolatba kerülünk?2017. dec. 16. 19:00
1/14 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ez jó ötlet lenne
3/14 A kérdező kommentje:
Átolvastam, mostmár szerintem is igencsak rossz ötlet :D :D
2017. dec. 16. 19:17
4/14 anonim válasza:
Ha legközelebb látod,próbálj meg vele beszélni :D
5/14 anonim válasza:
Írj rá, ha elfogad, akkor nyert ügyed van.
Ha nem, akkor nem veszitesz semmit, nem fog osszeomalni a vilag ettol, es legalabb mar tudni fogod h nem jossz be neki.
6/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom a nevét se :D
2017. dec. 16. 19:29
7/14 anonim válasza:
Ha tudod melyik suliba jár akkor menj a suli weboldalára és keresd ki az osztalynévsorokbol a lányokat és nézd végig mindet
8/14 A kérdező kommentje:
Azon kívül, hogy szőke és gyönyörű, mást nem tudok, csak, hogy hol "szokott" felszállni.
De fogom magam, aztán tábort verek abba a buszmegállóba, hátha találkozok vele :D
2017. dec. 16. 19:57
9/14 anonim válasza:
Hát,ha összefutsz vele akkor menj oda hozzá,ha kell tanács írj
10/14 anonim válasza:
Tábort, ehj kérdező :D Viszi a hátán a tábortüzet :D Na szóval, a táboros dolog jó ötlet átvitt értelemben, de majd ha látod a megállóban, akkor "Szia, van egy zsebkendőd, ad, nem ad, megköszönöd, aztán "És lenne kedved beszélgetni velem, ameddig nem jön a busz?" 16/F Írj privátot, hidd el menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!