Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszehetek neki?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lâny az osztályban aki nekem rohadtul bejön. Csak vele tudok elképzelni bármiféle kapcsolatot és csak vele tudom elképzelni, hogy csókolozunk. Ez nem viszonzott de van egy másik lány aki indokolatlanul mosolyogni szokott rám. Random leülök egy előadásra köszön nekem (egész nap vele voltam egy légtérben és reggel köszöntünk egymásnak) és csak mosolyog. Random elveszi a füzetem és szivecskét rajzol belé. Még mindig benne van ha valamit közösen csinálnánk (pl tesin dobálják egymàsnak a labdát). És szerintem azért nem jön mert tudja, hogy a másik lányba teljesen bele vagyok esve. Szerintetek?2017. dec. 12. 20:13
1/2 anonim válasza:
Bármi lehetséges (:
Én ebben az esetben viszont azt mondanám, hogy igen. De ez nem 100%, próbálj meg még odafigyelni az apróságokra!
2/2 anonim válasza:
Én egyszer ugyanígy bele voltam zúgva egy csajba, de mint kiderült, hiába. Közben a nagy kitartásomban elszalasztottam valakit, akivel lehet, h jó lett volna. Ugyanakkor nekem is volt olyan az oskolában, aki szivecskét rajzolt a füzetembe, de ő állandóan azt rajzolta mindenhová, így nem azt jelentette, hogy szerelmes. Érdemes megismerned mindkettőt jobban, akkor jobban látod, mi az ábra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!