Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem volt még barátom 17...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt még barátom 17 évesen az baj?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre hogy ilyen korba már a többségnek van barátja, pedig nincs tragikus külsőm szerintem
2017. dec. 9. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt még, szóval nem vagy egyedül. Biztosan nem a külsőd az oka, amiatt ne aggódj. :)
2017. dec. 9. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj,sőt a legtöbb fiú örül,ha olyan lánnyal jön össze akinek még nem volt barátja így nem kell azon aggódni,hogy az exeik újrapróbálkoznak stb stb.

Én is így látom,szóval szerintem ez egy jó dolog inkább><" :D

2017. dec. 9. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
A szép lányoknak többnyire van pasijuk. Ezzel megválaszoltam a kérdést.
2017. dec. 9. 17:18
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem a külsőd, akkor belsőd miatt. Logika
2017. dec. 9. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Neked baj, hogy még nem volt?
2017. dec. 9. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#3 mondhatom nagyon kedves vagy. Pl nekem sem volt még barátom, és nem vagyok csúnya. Szerintem ez előny mint hátrány:)
2017. dec. 9. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!