Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vonzam magamra a tekintetét? Hogyan szerethetne belém?
1 hete találkoztam egy sráccal egy másik suliból, ő 12.-es én pedig 9.-es vagyok. Először is úgy találkoztunk egy önkéntes munka keretében (tudjátok a kötelező 50 óra) Nem járunk egy suliba, de hétfőnként szokott lenni ez az egész. Azt vettem észre, hogy amikor én beszéltem, nagyon figyelt arra amit mondtam, és néha összetalálkozott a tekintetünk. Amikor segíteni kellett nekem, akkor hozzáért a kezemhez, adogatas közben, pedig szerintem úgy is odaadhatta volna, hogy nem érinti meg a kéz fejem. Az óta a hétfői nap óta nem tudok másra gondolni csak rá, és egyszerűen álmomban nem megy ki a fejemből.
Nagyon tetszik nekem, és szeretném ha ez kölcsönös lenne köztünk, és a jövőben több is lenne köztünk. Talán szerelmes lettem bele.
Hogyan keltsen magamra a figyelmet?
Milyen témákról lenne érdemes beszelgetnem vele? Honnan tudjam hogy bejövök neki, vagy ha többet akar?
A válaszokat előre is köszönöm.
Ha valamit nem értettél, vagy rosszul írtam, akkor elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!