Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az mennyire hátrány, ha egy fiúnak, aki ismerkedik veletek nincs fb profilképe?
Ha nem lenne egyaltalan FB oldala, az lenne az igazi :)
Azon viszont elgondolkodnek, hogy van FB oldala, be is jelol rajta, de a kepeit nem lathatom. Ugyanis, ha valaki jelolget, az azt jelenti, hogy aktivan hasznalja az oldalt. Ha aktivan hasznalja, akkor viszont kepei is vannak, amiket viszont nekem nem tesz lathatova. Szoval... izeeeee.
Előrevetném, hogy informatikus vagyok, és már nem tini.
Találkoztam olyan lányt, akinél kardinális kérdés volt, hogy van-e profilképem, azon mennyire vagyok kivehető, és hány képen vagyok rajta.
Az ismerkedés ezen fázisában azt mondtam, hogy ezt talán nem kéne erőltetni.
Szóval igen, vannak ilyenek, de szeirntem egy kicsit is értelmes ember nem ez alapján szelektál. Azt, hogy ki milyen és mennyi képet tesz fel magáról, mindenki döntse el maga. Nem ettől lesz valaki jó vagy rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!