Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy NEM jövök be neki és csak is kizárolag barátként tekint rám?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nekem bejön és elkezdtem vele beszélgetni,de nem tudom,hogy be e jövök neki egy kicsit is akár.A kérdés meg inkább az lenne,hogy honnan tudjam,hogy nem jövök be neki.2017. nov. 30. 15:53
1/2 anonim válasza:
Ha NEM jössz be neki akkor nem áll veled szóba , vagy ha nem akar a barátod lenni ,ami ennek a kezdete xD
ha tetszik neked kezdeményezz, utalgass , ha lefagy vagy csak elbizonytalanodik ettől lehet bejössz neki , akár egy kicsit is van esély
De ezt tudni fogod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!