Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi történik? Ennyi volt?
Figyelt kérdés
Van egy szép lány akivel az egyik társkereső oldalon ismerkedtem meg. pár nap beszélgetés után áttértünk fb.ra.
első nap tök jól eldumáltunk fb on ő iss kérdezett én is kérdeztem gördülékenyen ment a beszélgetés még ha hülyeségről is de beszélgettünk. Azt mondta bejövök neki és ő is bejön nekem. Másnap mintha már nem akart volna olyan aktívan beszélgetni mint a legelső nap fb.on. megkérdeztem tőle hogy akar e találkozni mert az első nap fb -on mintha célzott volna rá, azt mondta hogy majd akar. mi lehet a probléma? segítsetek pls!
2017. nov. 27. 23:33
1/2 anonim válasza:
Ezek ilyenek, ha tudnád, hányszor jártam így.....
2/2 anonim válasza:
Lehet talalt mast ... ne akadj le az elsonel altaban elhuznak :( .. lehet neked az egyeduli akivel beszelsz de neki tuti nem te vagy az egyeduli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!