Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez a kérdés inkább fiúkhoz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a kérdés inkább fiúkhoz szól. Ilyenkor mi történik?

Figyelt kérdés
Van egy srác,elég régóta ismerem,és sok ideig tetszettünk egymásnak.A napokban újra észrevettem,hogy figyel.Nem rég beszéltünk is,de elég flegma volt.(Chaten)Mondtam neki,hogy majd beszélünk és azt írta felőlem.Úgy gondolom,kezdeményeztem,kedves voltam stb.Mi kell még?

2015. szept. 7. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:

hát nagyon de nagyon rossz kedve kell hogy elgyen hogy így beszéljen

mondjuk én még akkor sem mondanék ilyet, rendesen válaszolnék

elég barom lehet a srác..

2015. szept. 7. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Sztem hagyjad. Lehet nem jössz be neki, várj h ő írjon.
2015. szept. 7. 21:47
 3/3 anonim válasza:
Ha ilyet ír egy fiú, az gáz. Legyen tartásod, én rosszul vagyok körülöttem az olyan lányoktól akiknek hasonló barátjuk van, rongyként kezelik a barátnőjüket azok meg mindent megtesznek értük. És még ők tudják a legjobban dicsérni magukat, hogy húú már 1 éve együtt vagyunk - ja igen csak már kb. 6-szor szakítaniuk kellett volna... Sok ilyen van, de minden lánynak, és neked is mondom: legyen tartásod! A fiúnak kell kedveskednie, udvarolnia nem pedig a lánynak...
2015. szept. 7. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!