Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten kihaltak a rendes srácok? 17/l
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy csúnya lány, senki ne vegye magára de helyes, rendes fiúval még nem találkoztam2017. nov. 26. 15:50
11/18 anonim válasza:
Fiúból sok van,lányból már annál kevesebb.
12/18 anonim válasza:
Persze hogy nem találsz ha csak a helyes alfahímeknek adsz esélyt te idióta
13/18 anonim válasza:
Észre kéne venni a nem jóképű/nem izmos, de rendes srácokat
De ti lányok, sz'rtok rájuk
14/18 anonim válasza:
Ez a baj a mai lányokkal
Ha nem jársz olyan fiúval aki nem néz ki jól akkor viseld csak el szépen a tahó, szemét jól kinézó srácokat
Aztán majd szépen kiégsz és megsavanyodsz
15/18 anonim válasza:
Ja, persze, kihaltak a normális srácok.
Mi lenne lányok, ha félredobnátok az egótokat, és nem csak a legmacsóbb srácoknak adnátok esélyt, hm?
16/18 anonim válasza:
Kihaltak kb. 71 millió évvel ezelőtt a dinókkal együtt még a velociraptorok miatt :( Nem tudtak elég gyorsan futni.. :'( Azóta a nőknek csak a selejtes férfiak jutnak és naponta kiírnak 10 ilyen kérdést, amire szintén csakis selejtes férfiak válaszolnak. Sajnáljuk.. Üdvözlettel, Mr.Veloci
17/18 anonim válasza:
Én meg szép és rendes csajjal nem találkoztam még ;)
18/18 anonim válasza:
hát én komoly kapcsolatra vágyom és nem járok bulikba leinni magamat és nem találtam még barátnőt, az igaz mondjuk,hogy Pest egy órára van innen és kisvárosban élek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!