Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pesten kihaltak a rendes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten kihaltak a rendes srácok? 17/l

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy csúnya lány, senki ne vegye magára de helyes, rendes fiúval még nem találkoztam
2017. nov. 26. 15:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Fiúból sok van,lányból már annál kevesebb.
2017. nov. 26. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:
59%
Persze hogy nem találsz ha csak a helyes alfahímeknek adsz esélyt te idióta
2017. nov. 26. 23:08
 13/18 anonim ***** válasza:
14%

Észre kéne venni a nem jóképű/nem izmos, de rendes srácokat

De ti lányok, sz'rtok rájuk

2017. nov. 26. 23:09
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Ez a baj a mai lányokkal

Ha nem jársz olyan fiúval aki nem néz ki jól akkor viseld csak el szépen a tahó, szemét jól kinézó srácokat

Aztán majd szépen kiégsz és megsavanyodsz

2017. nov. 26. 23:11
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Ja, persze, kihaltak a normális srácok.

Mi lenne lányok, ha félredobnátok az egótokat, és nem csak a legmacsóbb srácoknak adnátok esélyt, hm?

2017. nov. 27. 06:52
 16/18 anonim ***** válasza:
57%
Kihaltak kb. 71 millió évvel ezelőtt a dinókkal együtt még a velociraptorok miatt :( Nem tudtak elég gyorsan futni.. :'( Azóta a nőknek csak a selejtes férfiak jutnak és naponta kiírnak 10 ilyen kérdést, amire szintén csakis selejtes férfiak válaszolnak. Sajnáljuk.. Üdvözlettel, Mr.Veloci
2017. nov. 27. 12:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Én meg szép és rendes csajjal nem találkoztam még ;)
2017. nov. 27. 12:24
 18/18 anonim ***** válasza:
hát én komoly kapcsolatra vágyom és nem járok bulikba leinni magamat és nem találtam még barátnőt, az igaz mondjuk,hogy Pest egy órára van innen és kisvárosban élek
2017. nov. 28. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!