Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol és hogyan tudnék ismerkedn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan tudnék ismerkedni? (Pesten)

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy ezen a nyáron szeretnék ismerkedi, barátkozni szóval jó lenne új embereket megismerni csak nem tudom hogy hogyan :/ Pesti lány vagyok de pár hetet leszünk Balatonfüreden is szóval arra is gondoltam. Nem szeretnek diszkóba menni (meg nem is engednének be hál' Istennek) és mivel nem vagyok jó a program keresésben (néztem a neten és szinte csak kiállítások vannak) de az se kizárt hogy nincs fiataloknak szóló program :v Ha tudtok valami jó ismerkedős programot akkor írjátok meg :) előre is köszi a válszokat 14/L

2016. jún. 5. 23:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kell erőltetni az ismerkedést, normális esetben jön magától a dolog. Inkább legyen kevesebb ismerős de jobb. Te sem gondolod hogyha valakinek van 2000 ismerőse, elkezdenek megmurdelni akkor mindenki ott lesz mindenki temetésén, mert az már 5 évnyi temetés lenne :)
2016. jún. 6. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!