Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek az elegáns vagy a sportosabb lányok jönnek be? 17/l
Azért attól mert valaki nem űz vmi sportot rendszeresen, még szerethet túrázni és nem feltétlen kell őt a hátadon cipelned. lOl
20/L
Hat szerintem az embereket nem egy lany öltözködése fog meg hanem a személyisége és kinézete legalább is engem. De az elegans alatt mit értesz ? Mert ha "ünneplő ruha,, szerüségekbe jarkal az nekem nem annyira tetszik. Mert én pl. nem érzem jol magam annyira ingbe meg selyem nadrágba. De ugye ez is egyen függő. De egyébként engem nem erdekel hogy milyen ruha van egy lanyon. Mert nem a ruhája hanem a szemelyisége meg a kinézete fog meg...
17/F
Nekem a divatosan, stílusosan öltöző lányok jönnek be, farmernadrág (nem is az indigószínű, hanem fekete, szürke, vagy színes), tornacipő mint a converse (de nem a márka a fontos) vagy télire persze nyilván csizma (sima is, vagy ugg jellegű is jó, a márka az mindegy), valami kis nőies felső, bőrkabát, vagy kötött vagy bundás meleg pulcsi.
A sportolás nem kell, kivéve ha telt a lány, de egyébként átlagos vagy vékony alkatra fölösleges. Lehet csak azért kérdezték többen, hogy valami témát bedobjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!