Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek az elegánsabb (farmer, ing, zakó, egyszínű póló) vagy a sportosabb fiúk jönnek be?
Életkort is írjatok
16/F
Nekem mind2 bejön. A helyes fiúknak mind a kettő jól áll :)
15/L
Nekem inkább az elegánsabb, farmer pólóval, inggel (a zakó nem kell, hacsak nem olyan az alkalom)
A sportossal sincs bajom, de az ne azt jelentse, hogy éjjel-nappal melegítőgatyába (főleg ha az ülepes fajtába) járkál egy pasi, mert attól falra mászok.
Személy szerint én szeretem a csőnadrágot egy fiún, de ne tapadjon rá, mert az borzasztóan is ki tud nézni. Inkább legyen az a lazább fazon, ami a kettő között van (remélem érthető azért, hogy mire gondolok)
Emellé egy póló és kész.
Amúgy a legjobb stílus az, amiben te jól érzed magad, ne akarj mindig mindenkinek megfelelni :)
Igazából az lenne a legjobb, ha eltalálná az ő saját "egyedi" stílusát. ☺
Ha jól néz ki, akkor tőlem aztán hordhat egyszínű pólót is. Tehát legyen meg az összkép. Nekem az is nagyon bejönne, ha egyik héten sportosan öltözködik, a másik héten elegánsan.
Hm~... Hogy melyik jobban.. Inkább a sportosabbak. De tényleg mindegy. 😶
Szerintem teljesen mindegy. De #7 elegáns utcai viselet. Nyilván egy esküvőre nem farmerben mész, de ki a hétköznapokra csak nem a full öltönyt veszed fel.
Szerintem utcára nem melegítőbe kéne menni.
Igazából ez szerintem a fiú személyiségétől és testalkatától is függ.
Nekem nagyon bejönnek azok a fiúk akiknek jól áll az öltpny is, a sportosabb is és az ilyen mindennapi stilus is. Szóval akinek minden jól áll.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!