Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne ráírnom instagramon egy csajra :D?
Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet,hogy nemrégiben ,tegnap észrevettem bekövetett instagramon egy elég jó csaj , talán így tudom ki is lehet az ,de mégse ismerem. (Legjobb haverom lányunokatesójának a barátnōje lehet) talán.. és nemtudom ,hogyan írhatnák rá ... besziveztem azóta pár képét ,de írni meg nemírtam neki semmit.2017. nov. 25. 11:30
1/8 anonim válasza:
Küldj egy cuki kutyás képet aztán térj a lényegre.
2/8 anonim válasza:
Hat kovesd vissza, bar ezt remelem megtetted.
Aztan kezdesnek jo a "szia" :D
En szemely szerint a mizujs kerdest elegge utalom, ugyis mindenki azt irja semmi.
Kerdezz szemelyesebbet, milyen volt a napja? Miert epp olyan, mik tortentek? Stb stb. A tobbit a helyzet hozza:)
3/8 anonim válasza:
Mondj vmi olyat, ami vicces, és egyedi. Lehet kicsit pimasz is.
Ha barátzónába akarsz kerülni, vagy untatni, akkor nyugodtan kérdezd meg, hogy milyen a napja.
20F
4/8 anonim válasza:
írj neki valami vicceset vagy cukit. Én a barátnőmre akkor amikor megtetszett úgy írtam rá hogy láttam hogy van kép posztolva a kutyájáról és akk onnan indult a téma: Hali tok cuki a kutyad.... es akk mar van is tema
5/8 anonim válasza:
Vigyázz utolsó,, engem a cuki kutyás ötletér is kioffoltak :D
6/8 A kérdező kommentje:
Nem jött össze ,de köszi mindenkinek ;)
2017. nov. 25. 21:36
7/8 anonim válasza:
Nem jó blökit választottál... itt van a kutya elásva..
8/8 anonim válasza:
Az írásodat elnézve talán jobban jársz, ha élőszóban próbálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!