Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok mi az, ami abszolút kizáró ok egy lány külsején?
11-es
Senki sem tehet arról, hogy szemüveges...
Nem kötekedni akarok, csak leírtam.
#11-es vagyok, semmi baj nincs vele, szimplán nem tetszik, és zavar. Ugyan úgy, mint az 5 centis műkörmök. Nem jön be, ilyen egyszerű.
Arról nyilván nem tehet senki, hogy szemüveges, de választhat, hogy szemüveget, vagy kontaktlencsét hord pl. A szemüveges emberekkel sincs semmi bajom, de kapcsolatot soha nem tudnék elképzelni egy szemüveges lánnyal, egyszerűen nem tudnám hosszú távon elviselni. A kontaktlencsés lányokkal semmi problémám nincs.
Egyébként arról sem tehet senki, ha elhízik (mert pl. genetikailag hajlamos rá), mégse jön be az emberek többségének. Sok szellemi fogyatékos se tehet róla hogy az, mégsem ők az ellenkező nem vágyai. Szóval ez egy elég hülye megközelítés volt :D
Hát én szemüveges vagyok, és ez a válasz most eléggé meglepett. Úgy értem, hogy az volt a kérdés, hogy mi abszolút kizáró ok egy lány külsejében, erre te azt írod, hogy a szemüveg. Ez olyan fura nekem. :D
Mármint... hogy lehet egy lapon említeni azt, hogy valaki szemüveges, vagy hogy tele van tetováltatva a feje, vagy nem látszik ki a smink alól? Nem kötekedni akarok, ne értsd félre, csak az most így meglepett, hogy van ilyen is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!