Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki? Érdemes ilyen hamar"tá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki? Érdemes ilyen hamar"társat" keresni?

Figyelt kérdés
Most költöztem Kétegyházára(Békés megye) és próbálnék ismerkedni itt is. De nem tudom...
2017. nov. 6. 08:48
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Ha 10 perce költöztél oda (mert írtad: "most") akkor elég korai, várd meg a holnapot.
2017. nov. 6. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Előbb rendezkedj be, alakítsd ki az életed.

Utána jöhet a társ is.

2017. nov. 6. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért ne ismerkedhetnél? Eskü nem értem a kérdést:D
2017. nov. 6. 11:21
 4/7 A kérdező kommentje:
A "most" kb 3 hete....de akkor is..
2017. nov. 6. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ha valakit megismersz, ne küldd el, mert csak 3 hete élsz ott :)

Ha épp nincs semmi lehetőség, akkor nem erre fordítanám minden energiámat, hogy találjak valakit, hanem, hogy kialakítsam az új életem.

Egyébként meg majd úgy is jön valaki, nem kell feltétlenül keresni. Gondolom, most majd sok új embert megismersz.

2017. nov. 6. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Meg van szabva, hogy ha új helyre költözöl, akkor csak 95 nap 12 óra 51 perc 23 másodperc után kezdhetsz el társat keresni.
2017. nov. 6. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Az előző hozzászólónak igaza van, de inkább 24 másodperc.
2017. nov. 6. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!