Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Kizáró ok?
Figyelt kérdés
Nektek taszító, ha egy lány szinte mindig feketében/szürkében van és hörgős zenét hallgat?2017. nov. 2. 22:07
2/16 A kérdező kommentje:
Hardcore, metalcore, electronicore, melodic-metál, metál, ilyenek...
2017. nov. 2. 22:15
3/16 anonim 

válasza:

Az kizáró ok, hogy azt a tökéletes zenei műfajt, amit metálnak hívnak, hörgős zenének nevez. :(((
4/16 anonim 

válasza:

3-as vagyok:
Upsz, most látom, hogy írtál. Az megint kizáró ok, ha a metalcore-ban lévő valamit hörgésnek hívod. :D
5/16 anonim 

válasza:

az oltozkodes nem,mert enis mindig feketeben vagyok, de a "hörgős zene" számomra visszataszító, és hatalmas belső érték kellene ahhoz, hogy ezt kompenzálja
6/16 A kérdező kommentje:
#3 Gondoltam így érthetőbb a többségnek...
#5 Hát, az sajna nincs :(
2017. nov. 2. 22:23
7/16 anonim 

válasza:

Első vagyok.
Engem igazából nem hinném, hogy zavarna. Én is metált szoktam hallgatni meg rockot.
8/16 anonim 

válasza:

a metálos lányok bejövősek,én most is black metált hallgatok és ez megnyugtat
9/16 anonim 

válasza:

Nem !
Bár én mostanában inkább a repre vagyok rákattanva de nem zavarna...
10/16 anonim 

válasza:

Régen én is metál fán voltam de most már annyira nem... Amúgy meg ne érdekelne mások véleménye, legyél aki vagy és kész. Egyszer úgyis találsz valakit aki pont l'esz@rja mit hallgatsz mert szeretni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!