Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez komolyan ekkora baj? (Főként a fiúkat kérdezem de lányok is válaszolhatnak) Bocsi, hogy hosszú lett.
Volt egy srác interneten dumáltunk. Szemüvegen van (ugye ezt látta a képeimen) nagyon szeretem hordani a szemproblémám miatt nem is kaphatok kontaklencsét. Már kérdezte hogy lehetne e szó kontaklencséről. Mikor említettem neki hogy nem elfogadta de láthatóan csökkent az érdeklődése. Említettem neki hogy van fogszabályzóm és nem vagyok csontsovány (162cm/61kg) képet is látott rólam amúgy. Majd a személyes találkozás alkalmával (vártam rá 20 percet) jól elvoltunk megvolt a kémia meg is találtuk a közös hangot.. Miután hazaértem elolvastam a srác levelét hogy ő nem tudna szemüveges,fogszabályzós és egy olyan kövér lánnyal járni mint én és más srácoknál se próbálkozzak mert ez senkinek nem jön be. A súlyommal elégedett vagyok, a szemüvegem kicsi korom óta megvan és nem szeretek nélküle lenni, a fogszabályzóm pedig a kötelező rossz amit el kell magamban viselnem. Tényleg minden srác úgy gondolja ez ekkora hátrány?
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!