Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyiket választanátok egy 170 cmes vagy egy 180 cmes pasit?
En 170 vagyok sajnos de egy csajnak se jovok be.
16/f
170 cm mivel én is magas vagyok.(167 cm)
12L
Nos.. Tegyük fel, hogy mindkettő sráccal ugyanolyan jól megértjük egymást,passzol minden.
Sajnos/nem sajnos 182 centi magas vagyok, szóval inkább a 180 centis férfit választanám.
Ugyanakkor, ha alacsonyabb lennék, nekem nem lenne szempont a magasság,akkor szívesen lennék 170 centis emberrel is. Jelenlegi párommal egymagasak vagyunk, így pont jó.
Ne aggódj, a magasság nem minden. Hódíts a belsőddel. (Plusz mostanában rengeteg 16 év körüli srác akkora, mint te, szóval nem lesz akadály. Maximum keresel egy alacsonyka lányt, akinek tökéletesen magas leszel már így is. Plusz 21-2 éves korodig még nőhetsz rengeteget. Volt osztálytársaim 17-18 éves korukra lettek akkorák, mint én, mondjuk 14-15 éves koromig nőttem csak. Tehát kilencedikben én voltam a legmagasabb, végzősként a fiúk között szinte elvesztem :D)
Amelyik szimpatikusabban viselkedik.
A párom 166 cm, alacsonyabb, mitn én, mégis fülig szerelmes vagyok belé, mert elvarázsoló személyisége van.
De ismerkedtem 183 cm-es pasassal, aki meg első randin is olyan lenézően beszélt kb. mindenről, hogy a felénél otthagytam.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!