Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mikor veszitek rá magatokat, hogy csakazért is odamentek egy lányhoz?
Figyelt kérdés
Tapasztalataim szerint ez nagyon kevésszer fordul elő. Az még talán összejön hogy mosolygunk egymásra de ennél tovább nem megyünk.
Pedig annyira szertnék már valakit. Sokminenen mentem keresztül és nagyon nagy szükségem lenne valakire aki megbecsül és szeret...
L
2017. okt. 11. 20:05
1/1 anonim válasza:
En kb egy hete határoztam el hogy odamegyek a kiszemeltemhez, de eddig még nem lattam ot a barátnői nelkul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!