Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek az anyukájának?
Amikor nekem volt barátnőm, és elmentem hozzájuk, az anyukája csinált ebédet nekünk, nem hogy még én vigyek valamit :D
De ez akkor is így volt, amikor nővérem összejött a párjával. Anya csinált valamit, hiszen a szüleim akartak jó benyomást tenni a srácnak és nem fordítva. Bár lehet ő hozott valami csokit, erre nem emlékszek már :D De ennyi igazából. Szerintem egy valamilyen csoki pl. bőven elég, én virágot inkább a lánynak adnék mint az anyjának.
De talán kérdezd meg a párodat róla, ő biztos tudja, hogy az anyja hogy áll hozzá ezekhez a dolgokhoz. Lehet nem is szereti ha visznek neki bármit is, vagy lehet van valami kedvence amit nagyon szeret stb. Ezt mi tudjuk a legkevésbé.
Tesójának meg nem szokás. A kutyának vagy macskának nem akarsz vinni esetleg valamit? :D Vagy a szomszédoknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!